.

.

.

UNDP: POZIV NA PONUDU ZA SANACIJU MOSTA SOČKOVAC

Za radove sanacije na lokalnoj infrastrukturi u opštinama/općinama Doboj, Gračanica, Ključ, Maglaj, Orašje, Sanski Most, Srbac i Srebrenica u BiH

Kancelarija razvojnog programa Ujedinjenih nacija UNDP u BiH izvršni je primalac granta Evropske unije Bosni i Hercegovini u implementaciji EU programa oporavka od poplava.

Prirodna nepogoda izazvala je velike štete na kanalizacijskim sistemima, ali i drugim segmentima infrastrukture. Razaranja javne infrastrukture uzrokovana poplavama doprinijela su nesigurnosti, raseljavanju stanovništva i poremećaju u pružanju javnih usluga. Sanacija i rekonstrukcija infrastrukture kritičan su dio napora oporavka i obnove.

Ova nabavka je dio EU Programa oporavka od poplava podržanog od strane Evropske unije i sastoji se od pružanja usluga u građevinskim radovima na sanaciji lokalne infrastrukture u odabranim opštinama/općinama pogođenim poplavama.

Sva pravna lica registrovana i zainteresovana za obavljanje navedenih radova, pozivaju se da preuzmu dokumenta poziva za ponudu i dostave svoje ponude za:

Radovi sanacije na lokalnoj infrastrukturi u opštinama/općinama Doboj, Gračanica, Ključ, Maglaj, Orašje, Sanski Most, Srbac i Srebrenica u BiH.

Dokumentacija Poziva na ponudu se može preuzeti od petka 24. Aprila 2015. godine, pozahtjevu putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. uz napomenu: Zahtjev za BIH/ITB/020/15 dokumentaciju ili lično na adresi Zmaja od Bosne bb ili sa web stranice www.ba.undp.org.

Dokumentaciju, Predmjer i predračun, te Skicu za obnovu mosta Sočkovac dostavljamo u prilogu.

Sve potrebne informacije dostupne su na sljedećem linku:

http://procurement-notices.undp.org/view_notice.cfm?notice_id=21937 

Krajnji rok za predaju  popunjenih tendera je 12:00, 22. maj (petak) 2015. godine.

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.