.

.

.

DOKUMENTI

BIZNIS

VIDEO PREZENTACIJA

PRIJEM NAJBOLJIH UČENIKA MSŠ GRAČANICA I NJIHOVIH RODITELJA

Općinski načelnik Nusret Helić danas je u prostorijama Općine upriličio tradicionalni prijem za najbolje učenike Mješovite srednje škole Gračanica i njihove roditelje. Prijem je upriličen u povodu obilježavanja Dana Mješovite srednje škole i Dana općine Gračanica.

Najbolji učenici u generaciji 2013. koji su ostvarili najbolji uspjeh u svim razredima u toku srednjeg obrazovanja, koji su ujedno i kandidati za učenika generacije, zatim sportista generacije, učenici koji su u školskoj 2012/2013 godini osvojili prva mjesta na državnim takmičenjima, njihovi roditelji, direktor i pomoćnik direktora škole, te profesor Milosav Mikić koji su prisustvovali prijemu, iskoristili su priliku da se zahvale Općinskom načelniku na dugogodišnjoj nesebičnoj podršci najboljim učenicima i radu škole.

Nakon prijema, učenici su sa Općinskim načelnikom prošetali kroz centar grada kako bi snimili kadrove za film o školi „Zapis o najboljima“.

Film će biti prikazan na svečanom kulturno-umjetničkom programu u povodu Dana škole pod nazivom „Bosno moja, divna mila, lijepa, gizdava“, u petak 31.05.2013. godine u velikoj sali BKC-a, sa početkom u 19 sati.

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.