.

.

.

DOKUMENTI

BIZNIS

VIDEO PREZENTACIJA

ODRŽANO DRUGO NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE ŽENA SA PODRUČJA OPĆINE GRAČANICA

ODRŽANO DRUGO NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE ŽENA SA PODRUČJA OPĆINE GRAČANICAVelikim druženjem žena organizovanim u sportskoj dvorani „Luke“, udruženja žena su krunisala svoj rad u 2018. godini.

„Ovo je naše drugo novogodišnje druženje svih udruženja općine i žena sa područja općine Gračanica. Preko 750 žena je u sali i drago nam je što smo nakon jako uspješne 2018. godine organizovali ovo druženje. Imali smo u protekloj godini mnogo projekata i zajedničkih aktivnosti“, rekla je predstavnica udruženja žena Hazima Topčagić.

Žene su iskoristile priliku i da se zahvale Općinskom načelniku Nusretu Heliću na podršci kako u finansiranju projekata po javnim pozivima tako i ovog druženja ističući da ništa ne bi bilo moguće bez njegove podrške.

 

U ime Općinskog načelnika prisutne dame je pozdravio Predsjedavajući Općinskog vijeća Nihad Krajinović i zaželio im ugodno druženje i još uspješniju godinu od prethodne.

Više od 750 žena zabavljali su Modus bend i Dijana Gopo do kasno u noć.

Ovo druženje su organizovale članice svih udruženja sa područja općine Gračanica uz podršku i generalno pokroviteljstvo Općinskog načelnika Nusreta Helića.

 

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.