.

.

.

DOKUMENTI

BIZNIS

VIDEO PREZENTACIJA

ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA POVODOM 5.OKTOBRA-SVJETSKOG DANA UČITELJA

ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA POVODOM 5.OKTOBRA-SVJETSKOG DANA UČITELJA

 

„Dragi naši učitelji, nastavnici, profesori i direktori,
U povodu Svjetskog dana učitelja, koji se obilježava 5. oktobra, želim Vam, u ime svih uposlenika Općine Gračanica i u svoje lično ime čestitati Vaš dan i poželjeti Vam puno strpljenja i ljubavi kako biste što uspješnije obavljali svoj plemenit i nadasve odgovoran poziv.

Vaša uloga u našem društvu od izuzetnog je značaja, jer naša djecu u kojima je budućnost ove općine i cijele države, od Vas dobivaju potrebna znanja kako bi ih sutra pretvorili u boljitak svih nas.

Ovim putem želim Vam zahvaliti na trudu, ustrajnosti i podršci koju svakodnevno pružate učenicima. Osim što učenicima pružate obrazovanje temeljeno na visokim standardima, škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima, sretnima i u kojima se prema svakom djetetu odnosi s dostojanstvom omogućujući mu tako da ispuni sav svoj potencijal. Koliko su učitelji važni u životu svakog djeteta govori i to da se svi mi sjećamo osobe koja nas je podučila prvi slovima i brojkama i otvorila vrata svijeta prepunog ljepote i bogatstva – svijeta znanja.
Sretan Vam Svjetski dan učitelja!“

 

        Načelnik Općine

  Nusret Helić 

 

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.