.

.

.

DOKUMENTI

BIZNIS

VIDEO PREZENTACIJA

ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA POVODOM DANA CIVILNE ZAŠTITE U BiH I SVJETSKOG DANA CIVILNE ZAŠTITE

ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA POVODOM DANA CIVILNE ZAŠTITE U BiH I SVJETSKOG DANA CIVILNE ZAŠTITE„Svim pripadnicima civilne zaštite na području općine Gračanica i svim građanima općine Gračanica upućujem iskrene čestitke povodom 1. marta,  Dana Civilne zaštite u BiH i Svjetskog dana civilne zaštite.

Zahvaljujući dobroj organizovanosti i solidarnosti, pokazali smo spremnost da se uhvatimo u koštac sa prirodnim nepogodama i njihovim razornim posljedicama koje su nas zadesile u 2014. godini. Nažalost, pored ogromnih napora uloženih od strane svih raspoloživih općinskih struktura i građana, one su i danas vidljive. Preostaje nam još puno posla, ali sam uvjeren da ćemo uz maksimalnu angažovanost i veliku pomoć naših sugrađana riješiti sve probleme koje su nam donijele prirodne nepogode.

Očekujem da ćemo i dalje nastaviti predano raditi na izgrađivanju i jačanju sistema zaštite i spašavanja kako bi se svi građani naše općine ali i cijele BiH osjećali sigurnije i imali više povjerenja jedni u druge. 

Još jednom, iskrene čestitke povodom Dana civilne zaštite!“

OPĆINSKI NAČELNIK

           Nusret Helić 

Općina Gračanica © 2012. Sva prava pridržana.